فرایند مولد سازی کوتاه تر از قبل شده است
به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی، دکتر ابراهیم بازیان در گفتگو با رادیو اقتصاد خاطرنشان کرد: موضوع مولدسازی یکی از راهبردهای جدی در تامین منابع پروژه های نیمه تمام در مناطق و استان ها با دستور رئیس جمهور شهید مورد تاکید قرار گرفت و در دولت سیزدهم تلاش شد این مسئله مورد توجه قرار گیرد و در برنامه ریزی های ملی و استانی به عنوان یک اولویت تلقی شود.
دکتر بازیان در ادامه این گفتگو افزود: با توجه به اینکه دامنه مولدسازی از املاک در اختیار دستگاه های ملی و استانی در پهنای وسیعی از کشور است و هیات عالی مولد سازی هم که به ریاست معاون اول رئیس جمهور و نمایندگانی از قوه مقننه و قوه قضائیه و سایر بخش ها تشکیل شده است، رویکرد دستگاهی به عنوان مرجع ضمیر مولدسازی املاک مازاد دولتی مورد توجه قرار گرفته است.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین خاطر نشان کرد: امتداد مولد سازی استفاده از تحصیل عواید حاصل از مولد سازی املاک مازاد دولت به سمت پروژه های نیمه تمام که نقطه عزیمت مولد سازی است و در جلسات هیات عالی مولد سازی این موضوع مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس سازمان خصوصی سازی تصریح کرد: در این زمینه نیاز بود که هماهنگی با دستگاه های استانی داشته باشیم و ثانیا تفویض اختیار به دستگاههای ملی و استانی با تمرکز کار گروه های استانی بدهیم و هر آنچه که در کار گروه ملی استانی مصوب می شود در کمیته تخصصی مولد سازی و هیات عالی مولد سازی مطرح کنیم.
دکتر بازیان با اشاره به ابلاغ دو نامه از سوی وزیر اقتصاد در این زمینه گفت: یک نامه به استانداران محترم و یک نامه هم به وزرای محترم ابلاغ شده که در نتیجه این ابلاغیه ها، هم فرآیند مولدسازی کوتاه شده است و هم مسیر تفویض بخش عمده ای از این اقدامات به استان ها با هماهنگی دستگاه های ملی انجام شده است.
رئیس سازمان خصوصی است سازی در ادامه گفت: در سال جاری هم استانداران به همراه مدیران کل امور اقتصادی و دارایی و مدیران مرتبط با مولدسازی رای بررسی فرایند مولد سازی در استانهای خود در سازمان خصوصی سازی حضور پیدا می کنند و اینجانب نیز هر هفته به استان ها سفر می کنم تا هم ابهامات مولد سازی را برطرف کنیم و هم که تصمیماتی که راهگشا هستند و در مسیر تولید منابع است اتخاذ کنیم./
صحبتهای دکتر بازیان در گفتگو با رادیو اقتصاد را می توانید در پایین این متن بشنوید.
نظر دهید