سـرمایـه گـذاری برای تـولید
دوشنبه - 06 مرداد 1404
EN

واکنش سازمان خصوصی سازی به واگذاری های اشتباه دولت های نهم و دهم

رئیس کل سازمان خصوصی سازی با تاکید بر اینکه اگر خریداری به تعهدات خود عمل کند ما متعرض به او نمی شویم گفت: اگر یک واگذاری خلاف بوده باشد مرجع رسیدگی به آن ما نیستیم و جاهای دیگری باید بررسی کنند.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی با تاکید بر اینکه اگر خریداری به تعهدات خود عمل کند ما متعرض به او نمی شویم گفت: اگر یک واگذاری خلاف بوده باشد مرجع رسیدگی به آن ما نیستیم و جاهای دیگری باید بررسی کنند.

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی؛ پوری حسینی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، در مورد واکنش سازمان خصوصی سازی به واگذاری های اشتباه دولت های نهم و دهم اظهار کرد: اگر خریداران ولو اینکه خصولتی هستند به تعهدات خودشان عمل کنند ما دلیلی برای برگرداندن این معاملات نداریم. اما اگر خریدار به تعهدات خودش عمل نکند، چه در دولت نهم و دهم و چه در دولت یازدهم سهمی را خریداری کرده باشد، ما مطابق قرارداد با او برخورد می کنیم.
رئیس کل سازمان خصوصی سازی ادامه داد: شاید در این بین اتفاق بیافتد که خریدی در دولت های نهم و دهم انجام شده و خریدار تعهدات خود را انجام نمی دهد که در این موارد نیز اعلام فسخ قرارداد و یا فروش سهام در وثیقه می شود. اینها به موجب رفتار خریدار است و نه به موجب اینکه ما به اصل معترض باشیم زیرا در مورد اصل مطلب ما نمی توانیم کاری انجام دهیم.
وی تاکید کرد: اگر یک واگذاری خلاف بوده باشد مرجع رسیدگی به آن ما نیستیم و جاهای دیگری باید بررسی کنند. وظیفه سازمان خصوصی سازی این است که مراقب باشیم و نظارت کنیم که تعهدات انجام شود و اگر خریدار تعهداتش را انجام داد از نظر ما واگذاری درست بوده و ادامه پیدا می کند و ما متعرض به هیچ یک از خریداران محترم نمی شویم.
پوری حسینی تصریح کرد: مثلا خریدار «ایران ایرتور» تعهدات خود را انجام نداد و چک های او برگشت خورد و ما هم سهام در وثیقه آنها را برای فروش گذاشتیم؛ یا خریدار «ایران ترانسفور» قبلا بدهی داشته و پرداخت نکرده بود و حکم دادگاه گرفته شده بود. همچنین در مورد خریداران دیگر سازمان خصوصی سازی یا فسخ قرارداد می کند که ما معمولا از این روش استفاده نمی کنیم و یا اینکه سهام در وثیقه را به فروش می گذارد.
وی در مورد دلیل عدم تمایل سازمان خصوصی سازی به فسخ قراردادهای مذکور گفت: زمانی که ما شرکتی را به بخش خصوصی واگذار می کنیم مدیریت در دست دولت نیست و اتفاق هایی در آن شرکت رخ می دهد که احتمال می دهیم اگر آن قرارداد را فسخ کنیم مجددا نمی توانیم آن سهام را به قیمت قبل بفروشیم؛ در اینجا اگر فسخ کنیم به ضرر دولت رفتار کردیم به همین دلیل سهام در وثیقه را می فروشیم تا مطالباتمان را وصول کنیم. اگر احساس کنیم با فسخ قرارداد به مطالباتمان نمی رسیم معمولا فسخ نمی کنیم و سهام در وثیقه می فروشیم. اما اگر احساس کنیم با فسخ قرارداد منافع دولت تامین می شود این کار را انجام می دهیم.
رئیس کل سازمان خصوصی سازی در مورد واگذاری های جدید نیز گفت: تلاش می کنیم همه شرکت هایی که در لیست واگذاری بودند را امسال عرضه کنیم و شرکت های زیادی هستند که امیدواریم تا پایان سال بتوانیم همه را حداقل یک بار عرضه کنیم.

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1395/09/03 12:58
تنظیمات قالب