سـرمایـه گـذاری برای تـولید
شنبه - 21 تیر 1404
EN

هپكو به مدار توليد باز مي گردد

گروه بنگاه ها : اخبار اعلام شده توسط مديرعامل هپكو حاكي از امضاي قراردادي براي توليد 2هزار ماشين سنگين راهسازي و معدني براي 5 سال آينده است. به گزارش «ايسنا» غلامرضا صادقيان در نشست مطبوعاتي با اصحاب رسانه با اشاره به مشكلات شركت كه از سال ٩٢ آغاز و در سال ٩٥ به تعطيلي شركت ختم شد، گفت: در كارگروه ملي تسهيل و رفع موانع توليد، تعيين مديريت جديد براي شركت هپكو توسط سازمان خصوصي سازي مدنظر قرار گرفت.

گروه بنگاه ها : اخبار اعلام شده توسط مديرعامل هپكو حاكي از امضاي قراردادي براي توليد 2هزار ماشين سنگين راهسازي و معدني براي 5 سال آينده است. به گزارش «ايسنا» غلامرضا صادقيان در نشست مطبوعاتي با اصحاب رسانه با اشاره به مشكلات شركت كه از سال ٩٢ آغاز و در سال ٩٥ به تعطيلي شركت ختم شد، گفت: در كارگروه ملي تسهيل و رفع موانع توليد، تعيين مديريت جديد براي شركت هپكو توسط سازمان خصوصي سازي مدنظر قرار گرفت.

صادقيان با بيان اينكه در زمان تحويل، مشكلات بسياري وجود داشت و شركت عملا در شرايط ركود بود و كليه حساب هاي ريالي و ارزي شركت مسدود بود كه با همكاري دادگستري باز شد، افزود: در ابتداي كار تعهداتي نسبت به راهداري و سازمان شهرداري ها و دهياري ها در اين شركت وجود داشت كه بنا به شرايط شركت در سال هاي گذشته انجام نشده بود؛ اما امروز در گام اول با سازمان راهداري وارد مذاكره شديم تا خريد ١٥٠ دستگاه ماشين آلات گريدر و لودر هپكو انجام گيرد كه سفارش ساخت ٦٠ دستگاه نهايي شده و در مرحله ترك تشريفات است كه درحال حاضر دو دستگاه ساخته و تحويل خراسان شمالي شد. وي اضافه كرد: شركت در استراتژي كوتاه مدت خود بعد از عقد قرارداد و تامين مالي اين تعهدات، ظرف سه ماه كار ساخت را انجام و ماشين آلات را تحويل خواهد داد و موازي با استراتژي كوتاه مدت سياست هاي بلندمدت نيز انجام پروژه ساخت ٢٤٠٠ دستگاه طي ٥ سال آينده است. مديرعامل شركت هپكو با بيان اينكه درخواستي از سوي سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور درحال پيگيري است كه براساس آن و با امضاي سه وزير «كشور»، «صنعت، معدن و تجارت» و «راه و شهرسازي»، بودجه خريد سه هزار دستگاه انواع ماشين آلات از هپكو تامين شود كه تا هفته آتي نهايي خواهد شد، گفت: اين تجهيزات نياز تجهيزاتي سازمان راهداري، سازمان شهرداري و دهياري ها و سازمان مديريت بحران را تامين خواهد كرد و سازمان مديريت و برنامه ريزي درصدد تامين بودجه لازم و اختصاص به اين سازمان ها براي خريد تجهيزات است. وي بودجه تامين شده و مصوب براي اين طرح را در سال جاري ٤٨٠ ميليارد تومان دانست و عنوان كرد: با حضور در شركت و پس از انجام مطالعه روي زيرساخت هاي شركت برنامه توليد و فروش سال ٩٧ هپكو تدوين و توليد ٤٠٠ دستگاه انواع ماشين آلات با ارزش ٣٠٠ ميليارد تومان هدف گذاري شده است. صادقيان اظهار كرد: براي توليد، درصدد دريافت تسهيلات بانكي هستيم. در اين راستا پيگير دريافت ١٧ ميليارد تومان براي تامين مواد اوليه ساخت ١١٥ دستگاه محصولات ناقص شركت هستيم. همچنين به دنبال دريافت ٤٥ ميليارد تومان تسهيلات براي توليد بخشي از ٣٠٠ دستگاه (١٥٠ دستگاه سازمان راهداري كشور و ساخت ١٥٠ دستگاه براي فروش آزاد) نيز هستيم.

وي عنوان كرد: تحريم ها در شرايط كنوني يك فرصت است؛ چراكه سازمان ها مجاب مي شوند از توليد داخلي حمايت كنند و اين امر چرخ توليد را به گردش در مي آورد و ما نيز تلاش خواهيم كرد كه توليد در شركت احيا شود و اميدواريم تا اواخر امسال و دهه فجر جشن توليد را در هپكو برگزار كنيم.

كپي شد

 

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1397/05/29 15:34
تنظیمات قالب