سـرمایـه گـذاری برای تـولید
شنبه - 21 تیر 1404
EN

سرخابي ها مرداد ماه وارد بورس مي شوند/ ارزش گذاري پرسپوليس انجام شد

صالح گفت: قصد داريم باشگاه هاي پرسپوليس و استقلال را تا مرداد ماه در بورس پذيرش كنيم.

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران جوان، عليرضا صالح رئيس سازمان خصوصي سازي درباره وضعيت خصوصي سازي سرخابي ها اظهار كرد: واگذاري تيم هاي استقلال و پرسپوليس از سنوات گذشته مطرح است، اما آماده سازي بنگاه هاي اين 2 باشگاه از نيمه دوم سال 98 براي ما مهم بود تا حساب و كتاب هاي اين 2 باشگاه را روشن كنيم. 2 ورزشگاه به نام سرخابي ها كرديم. ساختمان هايي بود كه سند آن به نام استقلال و پرسپوليس نبود. با توجه به برنامه زماني كه در هيئت واگذاري سرخابي ها به بخش خصوصي داشتيم جلسات متعددي با وزارت ورزش و جوانان در اين باره برگزار كرديم و امروز ساعت 11 هم جلسه اي با وزير ورزش درباره آماده سازي واگذاري استقلال و پرسپوليس داريم.

او ادامه داد: به هر حال قصد داريم باشگاه هاي پرسپوليس و استقلال را تا مرداد ماه در بورس پذيرش كنيم. دارايي ها و برند باشگاه پرسپوليس مشخص شده اند. ارزش گذاري براي باشگاه پرسپوليس صورت گرفته، اما براي استقلال در شرف انجام است. باشگاه پرسپوليس برند 45 طبقه خود را در اداره مالكيت معنوي شركت ها ثبت كرده و در حال ارزيابي است. همچنين 5 طبقه از برند باشگاه استقلال به ثبت رسيده و 40 طبقه ديگر در حال ثبت است.

صالح درباره اينكه در صورت واگذاري سرخابي ها به بخش خصوصي، گفت: با اهداي ساختمان ها و 2 زمين به سرخابي ها به طور عملي دارايي هاي اين 2 باشگاه از بدهي هاي آنها بيشتر مي شود و ورشكست نمي شوند.

کلمات کلیدی
زینب رحمتی
تهیه کننده:

زینب رحمتی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1399/02/07 13:13
تنظیمات قالب