رئيس سازمان خصوصي سازي گفت: به دليل اتمام واگذاري هاي بورسي، اين سازمان فعلا برنامه جديدي با سازمان بورس ندارد و تنها وصول برخي مطالبات حاصل از فروش سهام از طريق بورس باقي مانده است.
پوري حسيني اظهار داشت: لايحه آزادسازي سهام عدالت در سال گذشته تقديم مجلس شده است كه نمايندگان در حال بررسي و رايزني در خصوص آن هستند. بر اين اساس اميدواريم تا در آينده اي نزديك و پس از تصويب اين لايحه، آزادسازي سهام عدالت صورت بگيرد و تكليف مشمولان سهام عدالت در اين خصوص مشخص شود
ميرعلي اشرف عبدالله پوري حسيني؛ درباره ميزان نقش آفريني بورس براي تحقق اهداف خصوصي سازي در كشور گفت: در طول 18 سال فعاليت سازمان خصوصي سازي، بورس بازوي خوبي در كنار اين سازمان بوده و تا امروز تمامي واگذاري بنگاه ها از طريق بورس عملي شده است.
وي درباره وضعيت فعلي عرضه هاي بورسي اين سازمان افزود: در حال حاضر غير از سهام بيمه البرز و يك بيمه ديگر سهم بورسي ديگري در اختيار سازمان خصوصي سازي نيست.
معاون وزير اقتصاد با تاكيد بر شفافيت واگذاري هاي سازمان افزود: واگذاري ها از سه طريق بورس، فرابورس و خارج از بورس صورت گرفته و گزارش هاي همه آن ها به صورت سالانه و با جزئيات در سايت سازمان موجود است.
وي تاكيد كرد: همچنين اطلاعات تمام بنگاه هايي كه براي واگذاري در دستور كار قرار دارد نيز در سايت سازمان قرار داده شده است.
سهم 23 درصدي بورس در واگذاري هاي سازمان خصوصي سازي رئيس سازمان خصوصي سازي در ادامه گفت: در طول 18 سال گذشته تعداد مزايده هاي برگزار شده 2055 فقره بود كه 464 مورد از طريق بورس و بقيه خارج از بورس صورت گرفته است. اين ميزان از نظر تعداد نشان دهنده سهم 23 درصدي بورس در واگذاري هاي سازمان خصوصي سازي است.
رئيس سازمان خصوصي سازي با اشاره به ارزنده بودن بنگاه هاي عرضه شده در بورس گفت: ميزان كل حجم ريالي بنگاه هاي عرضه شده سازمان خصوصي سازي 246 هزار ميليارد تومان بوده كه از اين ميزان 126 هزار ميليارد تومان عرضه از طريق بورس رقم خورده است.
لايحه آزادسازي سهام عدالت در دست بررسي نمايندگان پوري حسيني عنوان كرد: اين رقم سهم 51 درصدي حجم ريالي عرضه ها در بازار سرمايه را نشان ميدهد.
وي در خصوص آزادسازي سهام عدالت نيز گفت: لايحه آزادسازي سهام عدالت در سال گذشته تقديم مجلس شده است كه نمايندگان در حال بررسي و رايزني در خصوص آن هستند. بر اين اساس اميدواريم تا در آينده اي نزديك و پس از تصويب اين لايحه، آزادسازي سهام عدالت صورت بگيرد و تكليف مشمولان سهام عدالت در اين خصوص مشخص شود.ايلنا
بيشتر بخوانيد
بزرگترين مزايده خصوصي سازي 2 مرداد برگزار مي شود