واگذاري هلدينگ پتروشيمي با 14 شركت تصويب شد
معاون سازمان خصوصيسازي از مصوب شدن تشكيل هلدينگ پتروشيمي با 14 شركت براي عرضه سهام آن در بورس و همچنين فروش 36 شركت و طرح پتروشيمي خبر داد.

معاون سازمان خصوصيسازي از مصوب شدن تشكيل هلدينگ پتروشيمي با 14 شركت براي عرضه سهام آن در بورس و همچنين فروش 36 شركت و طرح پتروشيمي خبر داد.
اسماعيل غلامي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس با اشاره به اينكه عصر روز چهارشنبه گذشته جلسه هيات واگذاري با حضور مسئولين مربوطه و برخي مديران وزارت نفت برگزار شد اظهار داشت: در اين جلسه بالاخره تشكيل هلدينگ پتروشيمي با 14 شركت مورد تصويب قرار گرفت و براين اساس مقرر شد شركت ملي صنايع پتروشيمي با اين تعداد شركت شرايط حضور در بورس را تامين كند تا سهام آن سال آينده واگذار شود.
وي ادامه داد: شركت ملي صنايع پتروشيمي داراي 51 شركت مستقل و نيمه مستقل و طرحهاي مختلفي است كه براساس مصوبات هيات واگذاري مقرر شد 18 شركت مستقل مانند پتروشيميهاي خراسان، تبريز، سرمايهگذاري پتروشيمي و غيره قيمتگذاري تا به طور جداگانه به فروش برسند.
غلامي خاطرنشان كرد: از سوي ديگر اين شركت مادر تخصصي فعلا داراي 18 طرح مانند پتروشيميهاي جم، زاگرس، مارون و غيره است (كه حداكثر تا 3 سال آينده به بهرهبرداري خواهند رسيد) كه براساس ماده 19 قانون برنامه چهارم توسعه اين طرحها بايد ادامه فعاليت دهند تا به يكي از 4 روش مشخص شده در اين ماده قانوني به فروش روند.
معاون سازمان خصوصي سازي با بيان اينكه شركت هلدينگ صنايع پتروشيمي بايد تا سال آينده مورد پذيرش بورس قرار گيرد خاطرنشان كرد: اين شركت با سرمايه خود و همچنين با دربرگيري درصدهاي مختلفي از سهام شركتها سال آينده وارد بورس خواهد شد.
غلامي در خاتمه گفت: جزئيات واگذاري هلدينگ پتروشيمي و شركتها و درصدهاي قابل واگذاري يا ادغام آنها در آينده نزديك مشخص خواهد شد.