سـرمایـه گـذاری برای تـولید
شنبه - 18 مرداد 1404
EN

معرفي 2 نيروگاه دولتي براي واگذاري به سازمان خصوصي سازي

معاون وزير نيرو در امور برق و انرژي با بيان اينكه واگذاري نيروگاه‌ها تا 2 ماه آينده اجرايي و مشكلات حل مي‌شود گفت: دو واحد نيروگاهي دولتي براي مزايده و سپس واگذاري به بخش خصوصي به سازمان خصوصي‌سازي معرفي شد.

معاون وزير نيرو در امور برق و انرژي با بيان اينكه واگذاري نيروگاه‌ها تا 2 ماه آينده اجرايي و مشكلات حل مي‌شود گفت: دو واحد نيروگاهي دولتي براي مزايده و سپس واگذاري به بخش خصوصي به سازمان خصوصي‌سازي معرفي شد.

 

عباس علي‌آبادي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس اظهار داشت: مشكل واگذاري نيروگاههاي دولتي به بخش خصوصي تا دو ماه آينده با اجراي مزايده از سوي سازمان خصوصي سازي برطرف خواهد شد.

وي ادامه داد: دو واحد نيروگاهي دولتي سيكل تركيبي سهند و خليج فارس براي واگذاري به بخش خصوصي در اختيار سازمان خصوصي‌سازي قرار گرفت تا بزودي مزايده آن‌ها نيز انجام و مشكلات واگذاري نيروگاهها تا حدودي برطرف شود.

علي آبادي تاكيد كرد: دغدغه‌اي كه به غير از واگذاري نيروگاه‌ها وجود دارد اين است كه در حال حاضر برقي كه در نيروگاهي توليد مي‌شود زماني كه مي‌خواهد از يك مديريت به مديريت ديگر جابجا شود نگراني‌هايي را به هر حال در برخواهد داشت.

وي در پاسخ به اين سوال كه چرا وزارت نيرو در بحث سياستهاي اصل 44 كند عمل كرده است و اينكه آيا مقاومت مديران باعث اين موضوع شده اظهار داشت: به هر حال مديران نگران اين هستند كه از آنها مسووليتي خواسته شود كه بعدا ابزار آن را نداشته باشند.

معاون وزير نيرو در امور برق و انرژي افزود: نگراني كه در بين مديران وجود دارد و آن اين است كه اگر امروز از مدير، برق توليد شده مي‌خواهيد بايد ابزار آن نيز در اختيار مدير باشد.

وي در ادامه تاكيد كرد: پس اگر ابزار در اختيار فرد ديگري قرار بگيرد مديران دچار يك سري نگراني‌هايي نيز مي‌شوند.

وي خاطرنشان كرد: سعي مي‌كنيم ساز و كاري تهيه كنيم كه اين نگراني‌ها مرتفع شود چرا كه اعتقاد دارم كه بايد نيروگاه‌ها را واگذار كرد.

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1387/09/02 08:40
تنظیمات قالب