سـرمایـه گـذاری برای تـولید
جمعه - 27 تیر 1404
EN
لیست اخبار صفحه :162
تاکید بر استفاده از ابزارهای الکترونیکی برای تسهیل ارائه خدمات

تاکید بر استفاده از ابزارهای الکترونیکی برای تسهیل ارائه خدمات

وزیر امور اقتصادی و دارایی در بیست و چهارمین جلسه هیات مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار تاکید کرد: استفاده ابزارهای الکترونیکی برای تسهیل ارائه خدمات به مردم باید به اولویت دستگاه ها تبدیل شود.

تحقق کامل و واقعی بیمه الکترونیکی درکشور مطابق با تحولات ضروری است
وزیر اقتصاد در بیست و پنجمین همایش ملی بیمه و توسعه تاکید کرد؛

تحقق کامل و واقعی بیمه الکترونیکی درکشور مطابق با تحولات ضروری است

وزیر امور اقتصادی و دارایی در بیست و پنجمین همایش ملی بیمه و توسعه که با شعار صنعت بیمه، نوآوری و فناوری اطلاعات برگزار شد، تاکید کرد: در توسعه زیر ساختها باید به سمتی برویم که بیمه الکترونیکی به معنای واقعی تحقق پیدا کند.

در موضوع حسابرسی، جز در موارد خاص نباید تصدی گری کنیم
دژپسند در مراسم روز حسابدار تاکید کرد؛

در موضوع حسابرسی، جز در موارد خاص نباید تصدی گری کنیم

وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم روز حسابدار که از سوی معاونت نظارت مالی و خزانه داری کل کشور برگزار شد، تاکید کرد: حسابداری نه تنها جزء جدانشدنی، بلکه یکی از مهمترین ارکان وزارت اقتصاد است.

ارزش‌گذاری مجدد سرخابی‌ها در گرو مصوبه هیات وزیران
پوری حسینی:

ارزش‌گذاری مجدد سرخابی‌ها در گرو مصوبه هیات وزیران

رئیس کل سازمان خصوصی سازی درباره روند واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: به محض اینکه مصوبه هیات وزیران در مورد واگذاري دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اصلاح شود، این دو باشگاه را بار دیگر ارزش‌گذاری می‌کنیم و به مزایده خواهیم گذاشت.

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/04/27 08:51
تنظیمات قالب