سـرمایـه گـذاری برای تـولید
یکشنبه - 05 مرداد 1404
EN
مشاور سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد؛

جزئیات فسخ معامله مخابرات

مشاور سازمان خصوصی‌سازی با تاکید بر اینکه فسخ معامله مخابرات با خریدار قبلی کاملا منطبق بر مفاد قرارداد بود، گفت: برای واگذاری سهام این شرکت، در آینده‌ای نزدیک تصمیم گیری خواهد شد.

مشاور سازمان خصوصی‌سازی با تاکید بر اینکه فسخ معامله مخابرات با خریدار قبلی کاملا منطبق بر مفاد قرارداد بود، گفت: برای واگذاری سهام این شرکت، در آینده‌ای نزدیک تصمیم گیری خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی؛ سید جعفر سبحانی با تاکید بر اینکه سازمان خصوصی‌سازی طبق مفاد قرارداد، معامله را با خریدار قبلی سهام بلوکی شرکت مخابرات ایران فسخ کرده است، گفت: مطابق مفاد قرارداد، سازمان خصوصی‌سازی می‌تواند در صورت عدم ایفای تعهدات از سوی خریدار معامله را فسخ کند.
مشاور رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی افزود: خریداران باید به تعهدات خود در قبال پرداخت‌ها و مواردی که در شرایط فروش از سوی دولت به آن‌ها اعلام می‌شود، پایبند باشند که متاسفانه، خریدار مخابرات این شرایط را با وجود تذکرات چندباره دولت، رعایت نکرد.
وی همچنین از برگزاری تشریفات قانونی مانند برگشت سهام شرکت مخابرات ایران و مدیریت آن به دولت خبر داد و گفت: سهام شرکت مخابرات جهت واگذاری مجدد و طی نمودن مسیر قانونی خود در دست انجام و اقدام می باشد.

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1395/09/24 08:11
تنظیمات قالب