سـرمایـه گـذاری برای تـولید
چهارشنبه - 15 مرداد 1404
EN

ادامه رقابت خرید سایپا به روز چهارشنبه موکول شد

ادامه رقابت میان خریداران بلوک 18 درصدی سهام سایپا با ثبت قیمت 3376 ریال برای هر سهم، به روز چهارشنبه موکول شد.

ادامه رقابت میان خریداران بلوک 18 درصدی سهام سایپا با ثبت قیمت 3376 ریال برای هر سهم، به روز چهارشنبه موکول شد.

 

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان خصوصی سازی؛ رقابت میان سه گروه خریدار بلوک 18 درصدی سهام شرکت سایپا(معادل یک میلیارد و 872 میلیون سهم) در روز جاری با ثبت قیمت 3376 ریال برای هر سهم دنبال شد و ادامه این رقابت به فردا(چهارشنبه) موکول شد.

از"سازمان اقتصادی کوثر"، "مجموعه ای از کارکنان شرکت سایپا" و "کنسرسیومی از خریداران در قالب سرمایه گذاری ملی" بعنوان سه گروه خریدار این بلوک 18 درصدی یاد می شود.

گفتنی است؛ روز گذشته نیز رقابت میان گروههای مختلف خریدار بلوک 18 درصدی سهام ایران خودرو پس از چند روز بالاخره پایان پذیرفت و یک گروه متقاضی توانست از طریق کارگزاری پارسیان با ثبت بالاترین قیمت پیشنهادی برای هر سهم(3687 ریال) به این رقابت چند روزه پایان دهد/

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1389/04/08 12:40
تنظیمات قالب