سـرمایـه گـذاری برای تـولید
سه شنبه - 14 مرداد 1404
EN

15 درصد ذوب آهن در فرابورس عرضه می شود

سازمان خصوصی سازی 15 درصد سهام ذوب آهن اصفهان معادل یک میلیارد سهم را در روز 7 خرداد از طریق فرابورس واگذار می کند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4

سازمان خصوصی سازی 15 درصد سهام ذوب آهن اصفهان معادل یک میلیارد سهم را در روز 7 خرداد از طریق فرابورس واگذار می کند.

 به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی؛ 15 درصد سهام ذوب آهن اصفهان معادل یک میلیارد و 180 میلیون و 260 هزار و 900 سهم به قیمت تابلو فرابورس در روز عرضه(معادل قیمت بسته شدن در روز قبل از عرضه) به اضافه 20 درصد به شرط آن که از 1500 ریال کمتر نباشد در روز 7 خرداد در فرابورس عرضه می شود.

مبلغ سپرده شرکت در این مزایده 53 میلیارد و 111 میلیون و 740 هزار و 500 ریال تعیین شده است و برنده این مزایده می بایست 25 درصد مبلغ پیشنهادی خود را طی 20 روز کاری پرداخت کند و بقیه را به صورت قسطی در مدت 3 سال بپردازد.

بر اساس این گزارش؛ سرمایه این شرکت 7 هزار و 868 میلیارد و 406 میلیون ریال ثبت شده است؛ "تولید مقاطع ساختمانی" مهمترین فعالیتهای ذوب آهن اصفهان را تشکیل می دهند و دولت ج.ا.ایران با 97 درصد و بخش خصوص(کشف قیمت) با 3 درصد سهامداران این شرکت را تشکیل می دهند/

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1391/02/12 13:02
تنظیمات قالب