در پي سفر وزير امور اقتصادي و رئيس كل سازمان خصوصي سازي اتفاق افتاد.
ورود سرمايه گذاران خارجي به كشور
رئيس سازمان خصوصي سازي با اشاره به همراهي خود با وزير امور اقتصادي و دارايي در سفر به ژاپن گفت:در اين سفردر دو نشست بخش خصوصي ژاپن حضور يافتيم و درباره شركتهاي قابل واگذاري ايراني به سرمايه گذاران و متقاضيان ژاپني نكاتي مطرح گرديد.

رئيس سازمان خصوصي سازي با اشاره به همراهي خود با وزير امور اقتصادي و دارايي در سفر به ژاپن گفت:در اين سفردر دو نشست بخش خصوصي ژاپن حضور يافتيم و درباره شركتهاي قابل واگذاري ايراني به سرمايه گذاران و متقاضيان ژاپني نكاتي مطرح گرديد.
به گزارش روابط عمومي سازمان خصوصي سازي مير علي اشرف پوري حسيني معاون وزير امور اقتصادي ودارايي و رئيس كل سازمان خصوصي سازي در نشست خبري كه به مناسبت دهه فجر در سالن جهاد اقتصادي وزارت امور اقتصادي ودارايي برگزار شد گفت: از 1100 شركت كه از سال 80 تا كنون در ليست واگذاريها بوده حدود 50 درصد آنها را واگذار نموده ايم و تعدادي از شركتها به دليل فراهم نبودن شرايط واگذاري و تعدادي نيز به علت صدور مصوبه انحلال يا تحصيل يا ورشكستگي،از ليست واگذاري خارج گرديده اند.
وي همچنين افزود: از تعداد شركتهاي اشاره شده 120 الي 130 شركت در ليست واگذاريها باقي مانده اند كه در حدود 50 شركت از اين تعداد حداقل يكبار عرضه شده اند و اميد است تا قبل از پايان سال 1395 همه اين شركتها واگذار شوند.
پوري حسيني همچنين در خصوص تعيين تكليف سهام عدالت و خريد وفروش آن گفت: تا مرداد 1395 سود شركتهاي سرمايه پذير را محاسبه خواهيم نمود و اوايل مهر ماه سال 1395 ميزان سود قابل واگذاري به خزانه واريز و ميزان سهام عدالت مشمولين تعيين تكليف و مشخص خواهد گرديد.
رئيس كل سازمان خصوصي سازي در پاسخ به اينكه خصوصي سازي به شكل واقعي انجام نپذيرفته و شركتها به شبه دولتيها واگذار گرديده اند افزود: متاسفانه يكي از ايرادات اساسي در واگذاريها رد ديون بوده و در سالهاي 1390-1391 بخش اعظم فعاليتهاي سازمان را به خود اختصاص داده بود. از ابتداي سال 1393 هم دولت و هم هيات واگذاري و هم مجلس شوراي اسلامي واگذاري از طريق رد ديون را ممنوع اعلام نمودند كه در همين راستا حدود 85 درصد واگذاري سال 1393 و تقريبا 100 درصد واگذاري از ابتداي سال 1394 تا كنون نيز به بخش خصوصي بوده است.