15 درصد ذوب آهن در فرابورس عرضه می شود
سازمان خصوصی سازی 15 درصد سهام ذوب آهن اصفهان معادل یک میلیارد سهم را در روز 7 خرداد از طریق فرابورس واگذار می کند.
تاریخ عرضه : 25/02/91
آگهی عرضه عمومی سهام و دارائی از طریق فرابورس و مزایده تاریخ 25 اردیبهشت ماه 1391
سازمان خصوصیسازی در نظر دارد، در اجرای قانون و مقررات مربوط به سياستهاي كلي اصل 44 قانون اساسي ، مصوبات هیأت واگذاری و به وکالت از پیمانکاران وزارت نیرو موضوع جزء ( الف ) بند ( 35 ) ماده واحده قانون بودجه سال 1390 کل کشور ( برای شرکت نیرو گاه زاگرس )، سهام بنگاه های به شرح ذیل را پس از کسر سهام ترجیحی حداکثر معادل 5 درصد سهام عرضه شده (در صورت تعلق گرفتن) ، با مشخصات و شرایط زیر واگذار نمايد.
تاریخ عرضه : 01/03/91
آگهی عرضه عمومی سهام از طریق فرابورس و مزایده تاریخ 01 خرداد ماه 1391
سازمان خصوصیسازی در نظر دارد، در اجرای قانون و مقررات مربوط به سياستهاي كلي اصل 44 قانون اساسي، مصوبات هیأت واگذاری سهام بنگاه های به شرح ذیل را پس از کسر سهام ترجیحی حداکثر معادل 5 درصد سهام عرضه شده ( در صورت تعلق گرفتن )، با مشخصات و شرایط زیر واگذار نمايد.
موافقت هیئت واگذاری با عرضه سهام دولت در 2 شرکت
قیمت پایه و شرایط واگذاری سهام دولت در 2 شرکت، در جلسه گذشته هیئت واگذاری به تصویب رسید.
25 ارديبهشت به صورت دو مرحله ای،
سهام بلوکی شرکت هواپیمایی هما در فرابورس عرضه می شود
سازمان خصوصي سازي بلوك 50 درصد بعلاوه یک سهمی شرکت هواپیمایی هما را در روز 25 ارديبهشت در بازار فرابورس عرضه میکند.
عملكرد دبيرخانه هيئت واگذاري در سال 90 اعلام شد
مدیر دبیرخانه هیئت واگذاری با اشاره به برگزاری 34 جلسه توسط این هیئت در سال 90، به تشریح مصوبات و تصمیم گیریهای صورت گرفته پرداخت.
نخستین مصوبات هیئت واگذاری در سال 91 اعلام شد
واگذاری سهام دولت در 6 شرکت، در اولین جلسه هیئت واگذاری در سال جدید به تصویب رسید.
تاریخ عرضه : 18/02/91
آگهی عرضه عمومی سهام از طریق فرابورس و مزایده تاریخ 18 اردیبهشت 1391
سازمان خصوصیسازی در نظر دارد، در اجرای قانون و مقررات مربوط به سياستهاي كلي اصل 44 قانون اساسي، مصوبات هیأت واگذاری ، مصوبات هیأت وزیران و به وکالت از شرکت های صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد در اجرای بند ( 33 ) قانون بودجه سال 1390 کل کشور ( برای شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب ) و بانک صادرات ایران ( برای شرکت پتروشیمی کازرون) سهام بنگاه های به شرح ذیل را پس از کسر سهام ترجیحی حداکثر معادل 5 درصد سهام عرضه شده (در صورت تعلق گرفتن) ، با مشخصات و شرایط زیر واگذار نمايد.
تحلیل دنیای اقتصاد از عملکرد سازمان خصوصی سازی
خصوصيسازي در ايران در دهه 80 روندي جدي به خود گرفت، تا جايي كه از اوايل اين دهه ابلاغ سياستهاي كلي اصل چهل و چهار و الزام دولت مبني بر واگذاري بنگاههاي دولتي سبب شد تا واگذاريها شتاب بيشتري به خود بگيرد.
اولین مزایده واگذاری سهام دولتی در سال 91 برگزار شد
نخستین مزایده واگذاری سهام دولتی در سال جدید با بازگشایی پاکتهای پیشنهادی دو شرکت برگزار شد.