سـرمایـه گـذاری برای تـولید
یکشنبه - 29 تیر 1404
EN
لیست اخبار صفحه :152
مشارکت100 درصدی بخش خصوصی در واگذاری‌های دولت دوازدهم

مشارکت100 درصدی بخش خصوصی در واگذاری‌های دولت دوازدهم

رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: تا ابتدای کار دولت یازدهم طبق برآورد 18 درصد واگذاری ها به بخش خصوصی واقعی رسید، ولی از نیمه دوم سال 92 تا انتهای دولت یازدهم واگذاری به بخش خصوصی به 67 درصد رسید، اما در دولت دوازدهم میزان مشارکت بخش خصوصی در واگذاری ها به 100 درصد رسید.

نقش مهم سهام عدالت در چرخه اقتصادی کشور
رییس جمهور عنوان کرد:

نقش مهم سهام عدالت در چرخه اقتصادی کشور

رییس جمهور با اشاره به نقش مهم سهام عدالت در چرخه اقتصادی کشور گفت: من کاملا موافق هستم که مردم سود این سهام را بگیرند و بتوانند آن را در بازار تبادل کنند، چرا که این سهام متعلق به خود مردم است و در اختیار آنهاست و هر وقت بخواهند می توانند از آن استفاده کنند.

نقش واگذاریهای دولت در عبور اقتصاد کشور از تحریم ها
وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد:

نقش واگذاریهای دولت در عبور اقتصاد کشور از تحریم ها

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به ابزارهای موجود در کشور برای عبور از تحریم ها گفت: دولت سرمایه های گرانقدر و انباشته شده ای در اختیار دارد که می توان با خصوصی سازی این داراییها را در اختیار مردم قرار داد تا از آن استفاده بهتری شود.

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/04/29 21:58
تنظیمات قالب