سهام شرکتهای مس و فولاد مبارکه در بورس مالزی عرضه میشود
علی صالحآبادی اعلام کرد: با موافقتنامه امضاشده میان بورسهای تهران و مالزی، امکان عرضه سهام شرکتهای فولاد مبارکه و صنایع مس در بورس مالزی فراهم شده است.
به گزارش مهر، علی صالحآبادی روز گذشته در جمع خبرنگاران به تفاهمنامه اخیر سازمان بورس ایران با سازمان بورس مالزی اشاره کرد و گفت: درصورت رفع مشکل آییننامهای در خرید سهام شرکتهای ایرانی توسط شرکتهای خارجی (که باید از سازمان سرمایهگذاری خارجی مجوز بگیرند) امکان عرضه سهام شرکتهای ایرانی در بورس مالزی فراهم خواهد شد.
وی ادامه داد: البته شرایط پذیرش در بورس مالزی دشوار است ولی طی یکی دو هفته آینده سهام شرکتهای مس و فولاد مبارکه را برای عرضه در این بورس، معرفی میکنیم تا پس از طی مراحل اداری، بخشی از سهام آنها در بورس مالزی عرضه شود.
وی گفت: قصد داریم در لایحه اصل 44 که اکنون در مجلس در حال بررسی است، تبصرهای بگنجانیم که سازمان خصوصیسازی برای عرضه سهام شرکتهای دولتی از خدمات شرکتهای تامین سرمایه استفاده کند.
سخگوی سازمان بورس از تصویب ضرورت بازار خارج از بورس OTC خبر داد و گفت: کارمزدهای جدید شرکت بورس از 0.3 درصد به 0.15 درصد و سقف کارمزدها نیز از 50 میلیون تومان به 20 میلیون تومان کاهش یافت/