مدير عامل شركت مخابرات ايران خبر داد:
تصميمگيري دربارهي درصد سهام مخابرات براي ورود به بورس
مدير عامل مخابرات ايران از تحويل اسناد و صورتحسابهاي سال 85 مخابرات به بورس تا نيمهي مهرماه جاري خبر داد.
مدير عامل مخابرات ايران از تحويل اسناد و صورتحسابهاي سال 85 مخابرات به بورس تا نيمهي مهرماه جاري خبر داد.
صابر فيضي؛ مدير عامل مخابرات ايران در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به تهيهي اسناد مرتبط با ارايهي سهام مخابرات به بورس اظهار كرد: اميدواريم تا 15 مهرماه اين اسناد و صورتحسابهاي سال 85 به بورس تحويل داده شود.
وي با بيان اينكه در حدود يك هفته بعد از اين تاريخ سهام مخابرات ميتواند وارد بورس شود، يادآور شد: در جلسهاي كه قرار است با سازمان خصوصيسازي برگزار شود، در مورد درصد سهامي كه بايد به بورس وارد شود تصميمگيري خواهد شد.
فيضي دربارهي آخرين تصميمات مبني بر منتفي شدن بحث ورود ودايع مشتركان به سازمان خصوصيسازي و تبديل آنها به سهام گفت: اين موضوع هنوز نهايي نشده است و بايد بررسيها و مذاكرات لازم را در اين زمينه انجام دهيم.
وي يادآور شد: هفتهي آينده، جلسهي شركت مخابرات ايران با سازمان خصوصيسازي برگزار خواهد شد/