نماينده مردم شهرستان هاي سقز و بانه در مجلس شوراي اسلامي گفت: براي برون رفت از مشكلات اقتصادي و جذب سرمايه گذار در راستاي اتمام طرح هاي نيمه كاره، توجه به خصوصي سازي ضروري است.
به گزارش اقتصادآنلاين به نقل از ايرنا، محسن بيگلري اظهار داشت: طرح بيمارستان 234 تختخوابي، فرودگاه، ذوب آهن و چند طرح ديگر اين شهرستان همچنان بعد از سال ها ناتمام مانده بنابراين جذب سرمايه گذار و واگذاري برخي از اين طرح ها به بخش خصوصي روند پيشرفت و اتمام آنها را تسريع مي كند.
وي با اشاره به اينكه بيمارستان 234 تختخوابي سقز در آينده نزديك با حضور رئيس جمهور افتتاح خواهد شد و خدمات رساني خود را آغاز ميكند، افزود: اين بيمارستان جزو طرح هاي ملي است و با افتتاح آن بسياري از مشكلات پزشكي و درماني مردم شهرستان سقز و شهرهاي همجوار رفع خواهد شد.
نماينده مردم سقز و بانه در مجلس شوراي اسلامي به بازگشايي مرزهاي سيرانبند بانه و بازارچه مرزي سيف سقز نيز اشاره كرد و يادآور شد: چندين بار براي اين موضوع را از طريق وزير كشور و وزير امور خارجه پيگيري كرده ام اما در حال حاضر مشكل اصلي به دولت مركزي عراق و موافقت آنها با بازگشايي اين دو مرز تجاري بر مي گردد.
بيگلري از ايجاد 2 كارخانه جديد در شهر صاحب با سرمايه گذاري بخش خصوصي خبر داد و اضافه كرد: كارخانه كارتن سازي و مونتاژ لوازم خانگي با جذب سرمايه گذار خارجي به زودي در سقز ايجاد مي شود تا براي جوانان اشتغالزايي كند.
وي به بومي سازي و استخدام نيروها در بيمارستان تازه احداث سقز را مورد تاكيد قرار داد و گفت: تلاش هاي زيادي براي جذب نيرو از طريق آزمون هاي استخدامي كرديم و براي اولين بار استخدام نيرو براي بيمارستان 234 تختخوابي سقز از طريق آزمون با رويكرد بومي سازي صورت مي گيرد.
نماينده شهرهاي سقز و بانه در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه راه و شهرسازي كردستان نسبت به راه هاي اصلي و فرعي شهرستان سقز توجه زيادي ندارد، تاكيد كرد: هر چند جاده هاي سقز - بانه، سقز - مريوان و سقز - بوكان در حال پيگيري است ولي كندي كار اصلي ترين مشكل است و از دولت مي خواهيم به بهسازي و تعريض اين جاده ها بيشتر توجه كند.
بيگلري در بخش ديگري به مطالبات برخي دانش آموزان دختر اين شهرستان براي ادامه تحصيل در رشته هاي فني اشاره كرد و افزود: دانشكده فني حرفه اي دخترانه سقز يكي از خواسته هاي دانش آموزان شهر بود كه تاسيس شده و براي سال تحصيلي جديد دانشجو جذب مي كند.
وي با اشاره به موقعيت تاريخي و اماكن گردشگري شهر سقز از جامعه رسانه اي و خبرنگاران اين شهرستان خواست نسبت به معرفي هر چه بهتر و بيشتر اين اماكن و جذب گردشگر به شهرستان تلاش كرده و زمينه بهره مندي از اين ظرفيت ها را براي منطقه فراهم كنند.
سقز با بيش از 226 هزار نفر جمعيت دومين شهرستان پر جمعيت استان كردستان است كه در 190 كيلومتري شمال سنندج مركز اين استان قرار دارد.