سـرمایـه گـذاری برای تـولید
جمعه - 17 مرداد 1404
EN

سياست تقسيم سود 40 درصدي بانك صادرات و فروش دو بانك استاني

مديرعامل بانك صادرات از سياست تقسيم سود 40 درصدي هر سهم بانك صادرات در مجمع ساليانه خبر داد و 4 فعاليت عمده بعد از خصوصي‌سازي اين بانك را اعلام كرد.

مديرعامل بانك صادرات از سياست تقسيم سود 40 درصدي هر سهم بانك صادرات در مجمع ساليانه خبر داد و 4 فعاليت عمده بعد از خصوصي‌سازي اين بانك را اعلام كرد.

 

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، بعد از عرضه و فروش يك ميليارد و 8 ميليون و 180 هزار سهم بانك صادرات به قيمت هر سهم 1001 ريال و در عرض 6 دقيقه، حميد برهاني مديرعامل اين بانك به همراه رئيس سازمان خصوصي‌سازي و مديرعامل شركت بورس در جمع خبرنگاران حاضر شد و در رابطه با چند و چون اين عرضه و همچنين برنامه‌هاي آينده بانك صادرات اظهارنظر كرد.


*فرصت خريد براي سرمايه گذاران خارجي و تهيه بخشنامه

وي گفت: با عرضه سهام بانك صادرات در روز جاري، تعدادي از سرمايه‌گذاران خارجي نيز اقدام به خريد سهام اين بانك كردند. از سوي ديگر برخي ديگر از سرمايه‌گذاران خارجي در حالي براي خريد سهام بانك صادرات مذاكراتي را انجام دادند كه در پاسخ به تقاضاي اين گروه عنوان شد كه چنانچه در عرضه اوليه همه تقاضاهاي سرمايه‌گذاران خارجي برآورده نشد در عرضه‌هاي بعدي فرصت خريد وجود دارد.

وي ادامه داد: براي اين منظور و ايجاد تسهيل در خريد سهام بانك صادرات توسط سرمايه‌گذاران خارجي بخشنامه‌اي تنظيم شد كه بر اساس آن از طريق 100 شعبه داخلي و همچنين همه شعب خارج از كشور بانك صادرات ، سفارش خريد متقاضيان داخلي و خارجي دريافت مي‌شود تا به وسيله كارگزاري بانك صادرات سهام متقاضيان خريداري شود.

به گفته وي سهام خرد و بلوكي بانك صادرات از سوي سرمايه‌گذاراني از كشورهاي حاشيه خليج فارس و اروپا تقاضا شده است كه اين گروه شامل سرمايه‌گذاران حقيقي و حقوقي فعال در حوزه امور مالي و بانكي است.


*سياسيت تقسيم سود 40 درصدي

مديرعامل بانك صادرات در برابر اين سوال خبرنگار فارس مبني بر اينكه آيا سياست تقسيم سود 10 درصدي بانك صادرات در مجمع اعمال خواهد شد يا خير اظهار داشت: خير. بر اساس جديد‌ترين تصميم‌گيري‌ها، پيشنهاد هيئت مديره براي تقسيم سود هر سهم بانك صادرات در مجمع معادل 40 درصد از سود واقعي خواهد بود.


*برنامه هاي اصلي بعد از خصوصي سازي

برهاني در پاسخ به ديگر مطلب فارس مبني بر برنامه‌هاي عمده بعد از خصوصي‌سازي بانك صادرات اظهار داشت: با توجه به واگذاري 51 درصد از سهام بانك صادرات (40 درصد سهام عدالت، 6 درصد عرضه خرد در بورس و 5 درصد سهام كاركنان) اين بانك از امروز خصوصي بوده و بر همين مبنا چند فعاليت اصلي بعد از اين پيگيري و اجرا خواهد شد.
وي ادامه داد: بر اين اساس تغيير ساختار بانك، تغيير ساختار بانك‌هاي استاني، برنامه‌ريزي براي رفع تحريم از بانك صادرات با عزيمت به آمريكا و مراجعه به اداره دارايي هاي خارجي آمريكا و واگذاري 2 بانك استاني اصفهان و آذربايجان شرقي در سال جاري از جمله برنامه‌هاي اصلي در آينده است.


*بالاتر از سود 217 ريالي هر سهم بانك صادرات

وي در بخش ديگري از اظهارات خود به سود 155 ريالي هر سهم بانك صادرات براي سال 87 اشاره كرد و گفت: اين سود در حالي است كه بر اساس گزارش حسابرسي نشده سود هر سهم بانك صادرات 217 ريال است.انچه مسلم است سود هر سهم بانك صادرات بالاتر از سود اعلامي خواهد بود.


*سود 9 ريالي از محل فروش بلوك 51 درصدي غدير

برهاني در خصوص اثر فروش سال گذشته بلوك 51 درصدي سرمايه‌گذاري غدير (به قيمت 922 ميليارد تومان) اظهار داشت: سهم فروش اين بلوك سرمايه‌گذاري غدير در سود بانك صادرات بسيار اندك بوده و در سود انباشته بانك منظور شده است.

وي گفت: بر اين اساس از محل فروش سرمايه‌گذاري غدير فقط 9 ريال معادل 6 درصد از سود سهام بانك صادرات محقق شده است.

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1388/03/20 14:20
تنظیمات قالب