سـرمایـه گـذاری برای تـولید
دوشنبه - 06 مرداد 1404
EN

اصلی ترین مرحله خصوصی‌سازی لغو قیمت‌های تکلیفی است

وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: اصلی ترین مرحله خصوصی‌سازی، لغو قیمت‌های تکلیفی است و در این مسیر گام‌های موثری برداشته شده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: اصلی ترین مرحله خصوصی‌سازی، لغو قیمت‌های تکلیفی است و در این مسیر گام‌های موثری برداشته شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی به نقل از ایلنا، علی طیب‌نیا در این باره اظهار داشت: به تدریج در حال لغو قیمت‌های تکلیفی در مواردی هستیم که همچنان قیمت‌های تکلیفی وجود دارد و دولت مابه التفاوت آن را به بخش خصوصی پرداخت می‌کند تا زیانی متوجه تولید کننده نشود. مثلا مابه التفاوت قیمت تکلیفی برق به نیروگاه‌های بخش خصوصی پرداخت می‌شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به تاکید دولت بر تقویت بورس کالا گفت: عرضه محصولات کشاورزی، پتروشیمی و صنعتی در بورس کالا از مواردی است که دولت بر آن تاکید دارد و در سال‌های اخیر نیز به این سو گام برداشته‌ایم.

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1395/08/24 09:26
تنظیمات قالب