ارزش سهام ترجيحي در سال گذشته 100 درصد افزايش يافت
تعداد كارگران دريافتكننده سهام ترجيحي در سال 85 نسبت به سال 84، 24 درصد و ارزش سهام آنها نيز 100 درصد افزايش يافته است.
تعداد كارگران دريافتكننده سهام ترجيحي در سال 85 نسبت به سال 84، 24 درصد و ارزش سهام آنها نيز 100 درصد افزايش يافته است.
مسعود كاظمزاده ـ مديركل امور اجتماعي و سهام وزارت كار و امور اجتماعي ـ در گفتوگو با ايسنا، درباره ميزان واگذاري سهام ترجيحي در سال گذشته گفت: سال گذشته شش ميليون و 947 هزار و 788 سهم به پنج هزار و 849 كارگر واگذار شده است.
او افزود: اين تعداد سهام در 20 واحد توليدي به ارزش ريالي 56 ميليارد و 238 ميليون ريال واگذار شده است كه تعداد كارگران دريافتكننده سهام ترجيحي در سال 85 نسبت به سال 84، 24 درصد رشد داشته است.
كاظمزاده با بيان اينكه ارزش ريالي سهام واگذار شده در سال 85 نسبت به سال 84، 100 درصد افزايش از خود نشان ميدهد، تصريح كرد: ميزان جذب سهام در سال 84، 34 درصد بوده در حالي كه اين رقم در 9 ماهه سال 85 به 40 درصد افزايش يافته است.
وي بيشترين واگذاري سهام در سال گذشته را مربوط به استان زنجان با دو ميليون و 700 سهم خواند و درباره عرضه سهام ترجيحي در سال 86 بيان كرد: در سال جديد سهام 13 شركت شامل شركتهاي بستهبندي مشهد، جام جهاننما، روغننباتي جهان، كاغذسازي قائمشهر، اتمسفر، فيبر ايران، صنعتي شيميايي رنگين، ريسندگي و بافندگي فرنخ، قند چهارمحال، حمل و نقل بينالمللي جمهوري اسلامي ايران، پيمانكاري ساختمان و تاسيسات و انتقال و توزيع فارس، پارس نيرو، بهآرا و توليد و بستهبندي فرآورده هاي گوشتي ايران زياران در قالب سهام ترجيحي آماده واگذاري است و عرضه آن آغاز شده است.
مديركل امور اجتماعي و سهام وزارت كار و امور اجتماعي گفت: تعداد سهام عرضه شده يك ميليون و 696 هزار و 269 سهم است كه عرضه اين تعداد سهام 26 فروردين ماه آگهي شده و كارگران تا 15 روز پس از تاريخ آگهي ميتوانند براي خريد سهام تا سقف يك ميليون تومان اعلام آمادگي كنند.
وي تصريح كرد: تا ابلاغ آييننامه جديد، آييننامه قبلي براي عرضه سهام ترجيحي اعمال ميشود/