سـرمایـه گـذاری برای تـولید
شنبه - 25 مرداد 1404
EN

کتاب راهنمای سرمایه‌گذاران منتشر می‌شود

رئیس سازمان خصوصی سازی کشور گفت: در لایحه اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی، انتشار کتاب راهنمای سرمایه گذاران که از ضوابط و الگویی مدون پیروی می‌کند ، پیش بینی شده است.

رئیس سازمان خصوصی سازی کشور گفت: در لایحه اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی، انتشار کتاب راهنمای سرمایه گذاران که از ضوابط و الگویی مدون پیروی می‌کند ، پیش بینی شده است.

 

به گزارش مهر، غلامرضا حیدری کرد زنگنه در بخش گفتگوی ویژه خبر شبکه دو سیما با بیان اینکه وزارت امور اقتصادی و دارایی طبق ماده هفت لایحه مربوط به اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی مکلف به انتشار چنین کتابی شده است، افزود: کتاب راهنمای سرمایه گذاران هر شش ماه یکبار تجدید نظر شده و منتشر می شود.

وی با اشاره به اینکه در این کتاب ، شرایط سرمایه گذاری و سرمایه گذاران داخلی و خارجی به طور جامع و کامل مشخص می شود، تصریح کرد: هیچ وزارتخانه، شرکت مادر تخصصی و دستگاهی حق مطالبه خارج از شرایط نوشته شده در این کتاب را از سرمایه گذاران ندارد.

کرد زنگنه با تاکید بر اینکه بر اساس پیش بینی های انجام شده در این لایحه ، وزارتخانه ها ، دستگاه‌ها و شرکت‌های مادر تخصصی موظفند در مدت پانزده روز به تقاضای سرمایه گذاران پاسخ دهند ، اضافه کرد: در صورت پاسخ ندادن به این درخواست‌ها ، ستادهایی که به ریاست استاندارها تشکیل می شود ، این درخواست‌ها را بررسی و رسیدگی می کند و چنانچه در این بخش نیز مشکلی به‌وجود آید ، این وظیفه ستاد ملی به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی است که به آن رسیدگی کند .

وی با اشاره به اینکه سرمایه گذاران بر اساس پیش بینی های به عمل آمده در لایحه مربوط به اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی ، قادر خواهند بود در مدت یک ماه مجوز سرمایه گذاری در بخش خصوصی دریافت کنند، افزود: چنانچه مدیران ذیربط در روند اعطای مجوز اختلال ایجاد کنند ، قانون هیئت رسیدگی به تخلفات اداری انفصال از خدمت در موردشان اجرا می شود/

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1386/06/27 14:56
تنظیمات قالب