سـرمایـه گـذاری برای تـولید
دوشنبه - 13 مرداد 1404
EN
توسط رئیس کل سازمان خصوصی سازی

پیش‌شرط‌های واگذاری استقلال و پرسپولیس اعلام شد

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی گفت: در واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس دو موضوع مطرح است که این سازمان در مورد آنها از هیات وزیران خواستار تعیین تکلیف است.

رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی گفت: در واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس دو موضوع مطرح است که این سازمان در مورد آنها از هیات وزیران خواستار تعیین تکلیف است.

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی؛ پوری حسینی در خصوص آخرین وضعیت واگذاری سهام دو باشگاه پرسپولیس و استقلال گفت: اخیرا کارگروهی به ریاست معاون اول رئیس جمهور و چند تن از وزرا و معاونین وزرا بعلاوه رئیس سازمان خصوصی سازی تشکیل شده و قرار است این کارگروه نتایج بررسی‌های خود را به هیات وزیران برای تصمیم‌گیری ارائه کند.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: در واگذاری سهام این دو تیم دو موضوع مطرح است که سازمان خصوصی سازی در مورد آنها از هیات وزیران خواستار تعیین تکلیف است.
رئیس کل سازمان خصوصی سازی تصریح کرد: موضوع اول انتقال دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از گروه دو به گروه یک واگذاریهاست که بر اساس قانون اصل 44 باید 100 درصد سهام شرکتهای گروه یک به بخش خصوصی واگذار شود اما در گروه دو، 80 درصد سهام به بخش خصوصی واگذار می شود و 20 درصد باقی مانده نزد دولت می‌ماند.
وی با اشاره به این که هیات واگذاری علاقه‌‌مند به واگذاری 100 درصد سهام این دو باشگاه است تاکید کرد: این اتفاق نیازمند مصوبه هیات واگذاری است و انتقال این دو شرکت از گروه دو به گروه یک واگذاریها از اختیارات هیات وزیران بوده و از عهده سازمان خصوصی‌سازی خارج است.
پوری‌حسینی در مورد موضوع دوم نیز گفت: پیش‌تر عنوان شده بوده که دو ورزشگاه مرغوبکار و درفشی‌فر به دو باشگاه استقلال و پرسپولیس واگذار شده اما این موضوع در دفاتر این دو تیم عمل نشده است که باید در این خصوص نیز شفاف‌سازی شود.
رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی در خصوص زمان واگذاری سهام این دو تیم نیز تصریح کرد: با بررسی و تصمیم‌گیری در مورد این دو موضوع، بقیه اقدامات برای واگذاری تیم‌های استقلال و پرسپولیس انجام خواهد شد.

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1392/12/27 11:28
تنظیمات قالب