سـرمایـه گـذاری برای تـولید
سه شنبه - 14 مرداد 1404
EN
لیست اخبار صفحه :379
با پيشرفت فرآيند خصوصي‌سازي سهام قابل عرضه در بورس كم مي‌شود
وزير اقتصاد با حمايت از سازمان خصوصي‌سازي:

با پيشرفت فرآيند خصوصي‌سازي سهام قابل عرضه در بورس كم مي‌شود

وزير امور اقتصادي و دارايي با بيان اينكه با پيشرفت فرآيند خصوصي‌سازي سهام قابل عرضه در بورس كم مي‌شود، از 10 برابر شدن ميزان عرضه از سوي خصوصي‌سازي طي دو ماه اخير نسبت به مشابه سال قبل خبر داد.

واگذاري تمام پالايشگاه ها به بخش خصوصي تا مهرماه
رئيس کل سازمان خصوصي‌سازي با رد ادعاي منتقدان اعلام كرد:

واگذاري تمام پالايشگاه ها به بخش خصوصي تا مهرماه

دکتر پیمان نوری؛ رئيس سازمان خصوصي‌سازي با رد ادعاي منتقدان اعلام كرد: تمام پالايشگاه های کشور تا مهرماه به بخش خصوصي واگذاري می شود.

جلسه مشترک سازمان خصوصی سازی و نفت برگزار شد
به منظور تسریع در واگذاری های حوزه نفت و گاز

جلسه مشترک سازمان خصوصی سازی و نفت برگزار شد

از آنجایی که یکی از اولویت های اصلی سازمان خصوصی سازی در سال جاری، واگذاری مجموعه های نفت، گاز و پتروشیمی اعلام شده، به منظور بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل و دغدغه های پیش رو و ارائه راهکارهای عملی جهت تسریع در واگذاری های این حوزه جلسه مشترکی در سالن همایش خلیج فارس این سازمان برگزار شد.

آگهی عرضه سهام از طریق مذاکره تاریخ 6 تیر ماه 1390
تاریخ عرضه : 6 تیر ماه 1390

آگهی عرضه سهام از طریق مذاکره تاریخ 6 تیر ماه 1390

سازمان خصوصي‌سازي به استناد اختيارات و تكاليف موضوع قانون اصلاح موادي از قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جمهوري اسلامي ايران و اجراي سياست‌هاي كلي اصل «44» قانون اساسي جمهوري اسلامي در نظر دارد سهام بنگاه های زیر را با مشخصات و شرايط ذيل از طريق انجام مذاكره به اشخاص حقيقي و حقوقي غيردولتي واگذار نمايد.

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/05/14 09:19
تنظیمات قالب