شکوفايى اقتصادى اقتضا مىکند که به بخش خصوصى بهاى بيشترى داده شود
سيداحمد خاتمى خطيب نماز جمعه تهران با اشاره به اصل 44 قانون اساسى و با تاکيد بر اينکه اين اصل نظام اقتصادى کشور ما را دولتي، تعاونى و خصوصى مىداند، تصريح کرد: در سه دهه گذشته به بخش دولتى بيشتر بها داده شده و به بخش تعاونى کمتر از دولتى و به بخش خصوصى خيلى کمتر از بخش دولتى توجه شده است.
سيداحمد خاتمى خطيب نماز جمعه تهران با اشاره به اصل 44 قانون اساسى و با تاکيد بر اينکه اين اصل نظام اقتصادى کشور ما را دولتي، تعاونى و خصوصى مىداند، تصريح کرد: در سه دهه گذشته به بخش دولتى بيشتر بها داده شده و به بخش تعاونى کمتر از دولتى و به بخش خصوصى خيلى کمتر از بخش دولتى توجه شده است. اين در حالى است که شکوفايى اقتصادى اقتضا مىکند که به بخش خصوصى بهاى بيشترى داده شود.
وى با اشاره به رهنمودهاى مقام معظم رهبرى در خصوص اصل44قانون اساسى و احياى بخش خصوصى تصريح کرد:توليد ثروت و توزيع عادلانه آن روح اين دستورالعمل است و اگر درست پيگيرى شود انقلاب اقتصادى در کشور ايجاد خواهد شد.خاتمى با بيان اينکه اين امر به معناى تاراج بردن اموال دولتى نيست، خاطرنشان کرد:بلکه به معناى آن است که دولت در جايگاهحقيقىخودقراربگيرد.خاتمىامنيت سرمايهگذارى و مبارزه با مفاسد اقتصادى را از ضرورتهاى اجراى درست خصوصىسازى در کشور دانست و يادآور شد: نبايد از رهنمودهاى مقام معظم رهبرى سوءاستفاده کرد.
وى با اشاره به وظايف دستگاه قضايى در اين راستا و با بيان اينکه از دستگاه قضايى انتظارى بيشترى است، گفت: ماجراى فرار يک مفسد اقتصادى مايه تاسف همه ملت بود. خطيب نماز جمعه تهران اصلاح رويههايى که زمينه ساز اين فرار شد و جلوگيرى از تکرار اين حوادث را يکى از خواستههاى عموم ملت ايران ذکر و تاکيد کرد: خواست ديگر ملت ايران اين است که تمامى کسانى که در جريان فرار اين مفسد تقصير و قصور داشتند بدون هيچ ملاحظهاى برخورد شود و به اطلاع ملت ايران نيز برسد.سيداحمد خاتمى در ادامه با اشاره به مسايل سياسى روز جهان و با انتقاد از کنفرانس وزراى خارجى کشورهاى پاکستان، عربستان ، مصر، اردن، اندونزى و ترکيه که در ششم اسفند در اسلام آباد برگزار شد، گفت: پشت پرده اين کنفرانس تبانى شده بود تا کشورهاى اسلامي، اسراييل را به رسميت بشناسند و راجع به مسايل لبنان، عراق، فلسطين و سوريه اظهار نظر کنند؛ در حالى که نمايندگان اين کشورها در اين کنفرانس حضور نداشتند.عضو مجلس خبرگان رهبري، همچنين از مخفىکارى درباره اهداف اين کنفرانس انتقاد کرد و اظهار داشت: کشورهاى شرکت کننده در اين کنفرانس بهخصوص پاکستان بهعنوان ميزبان بايد پاسخگوى عمل خود باشند. خاتمى خطاب به پاکستان تصريح کرد:اسلام آباد بيش از اين در دام آمريکا نيفتد؛ چرا که بازنده اين ميدان خواهد بود. وى با بيان اينکه جمهورى اسلامى ايران کشورى قدرتمند است،اظهار داشت:يقيناً ارتباط و دوستى پاکستان با جمهورى اسلامى ايران به مراتب بهتر از دوستى با آمريکا و اسراييل است و پاکستان از ارتباط با آمريکا و اسراييل خيرى نخواهد ديد.وى در ادامه اظهارات خود با بيان اينکه آمريکا اخيراً در عرصه بينالمللى دو حرکت شيطنتآميز داشته است،خاطرنشان کرد: آمريکا تلاش دارد تا قطعنامه ديگرى عليه ايران در شوراى امنيت صادر شود اما بايد بداند که از قطعنامه اول چيزى نصيب آنها نشد و آب از آب تکان نخورد؛چرا که مردم ايران در حال سپرى کردن زندگى روزمره خود هستند و اگر10 قطعنامه ديگر صادر کنند، بيش از اين نخواهد بود.
(به نقل از خبرگزاري فارس)