سـرمایـه گـذاری برای تـولید
پنجشنبه - 23 مرداد 1404
EN

راه‌اندازي بانك توسعه تعاون با ابلاغ قانون اصل 44 عملياتي مي‌شود

مديرعامل صندوق تعاون كشور ابراز اميدواري كرد كه با اجرايي شدن قانون سياست‌هاي اصل 44 روند اجراي دستورالعمل‌ها و آيين‌نامه‌هاي خصوصي سازي، خروج دولت از تصدي‌گري‌ها و واگذاري‌ها با سرعت بيشتري دنبال شود.

مديرعامل صندوق تعاون كشور ابراز اميدواري كرد كه با اجرايي شدن قانون سياست‌هاي اصل 44 روند اجراي دستورالعمل‌ها و آيين‌نامه‌هاي خصوصي سازي، خروج دولت از تصدي‌گري‌ها و واگذاري‌ها با سرعت بيشتري دنبال شود.

 

ماشاء الله عظيمي به ايسنا گفت: روند خصوصي سازي در كشور ما تاريخچه‌اي دارد و معتقدم كه تمام اهداف نظام در قالب اصول مترقي 43 و 44 قانون اساسي محقق نشده است.

وي افزود: پس از ابلاغ سياست‌هاي اصل 44 روح تازه‌اي به خصوصي سازي با رويكرد مردمي كردن اقتصاد دميده شد و اهتمام جدي از سوي دولت نهم براي خروج از تصدي‌گري‌ها به وجود آمد.

عظيمي با اشاره به تصويب قانون سياست‌هاي اصل 44 در مجلس و مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: دولت به عنوان مجري موظف است تا نسبت به اجراي اين قانون و ايجاد بسترهاي اجرايي آن اقدام كند آن چيزي كه در زمينه بخش تعاون در قانون سياست‌هاي اصل 44 پيش بيني شده تشكيل بانك توسعه تعاون است و به موجب آن صندوق تعاون تبديل به صندوق ضمانت سرمايه‌گذاري خواهد شد.

مديرعامل صندوق تعاون ابراز اميدواري كرد: با اجراي قانون سياست‌هاي كلي اصل 44 اجراي دستورالعمل‌ها و آيين نامه‌هاي خصوصي سازي، واگذاري‌ها، خروج دولت از تصدي‌گري‌ها با سرعت بيشتري دنبال شود.

وي خاطر نشان كرد: در وزارت تعاون و صندوق تعاون آمادگي خود را براي آشنايي با قوانين و تدوين مقررات و اساسنامه بانك تعاون اعلام كرده‌ايم كه خوشبختانه در مراحل پاياني است و با ابلاغ قانون اصل 44 عملياتي خواهد شد.

عظيمي راه‌اندازي بانك توسعه تعاون را از جمله ساز و كارهاي دستيابي به سهم 25 درصدي در اقتصاد دانست و افزود: براي رسيدن بخش تعاون به سهم 25 درصدي برنامه‌ها و مقدمات خاصي مورد نياز است كه معتقدم با تاسيس بانك توسعه تعاون يكي از راه‌هاي تحقق اين هدف ميسر خواهد شد.

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1387/05/08 09:52
تنظیمات قالب