برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه سازمان خصوصی سازی
جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه سازمان خصوصی سازی منتهی به سال مالی 1402/12/29 در روز چهارشنبه 3 مرداد 1403 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی، جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه این سازمان، روز چهارشنبه 3 مرداد 1403 در سالن جهاد اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی با حضور اعضای مجمع سازمان خصوصی سازی برگزار شد.
مجمع عمومی سالیانه سازمان خصوصی سازی در سال منتهی به 29 اسفند ماه 1402 با حضور "محمدجواد شریف زاده" معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد، " ابراهیم بازیان" رییس سازمان خصوصی سازی، اعضای هیات عامل سازمان، حسابرس و نمایندگان دستگاه های دولتی ذیربط در وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.
معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد در این جلسه گفت: چالش های فراوانی پیش روی مولدسازی قرار داشته و دستگاه های دولتی به سختی تمایل به واگذاری و مولدسازی دارایی های مازاد خود دارند.
شریف زاده با بیان اینکه به واسطه مولدسازی بار زیادی بر دوش سازمان خصوصی سازی گذاشته شده است، افزود: اکنون به نقطه امیدوار کننده ای در طرح مولدسازی رسیده ایم که امیدواریم این روند تداوم داشته باشد.
شریف زاده اظهار داشت: اصلاح ساختار و اساسنامه سازمان خصوصی سازی در حوزه مولدسازی باید پیگیری شود.
بازیان، رییس سازمان خصوصی سازی نیز در این نشست با تشریح عملکرد و برنامه های این سازمان گفت: در راستای مولدسازی دارایی های مازاد دولت، با رویکرد تفویض اختیارات، از ابتدای سال جاری اتفاقات خوبی رخ داده است.
رییس سازمان خصوصی سازی افزود: تعداد دو هزار و 495 ملک را تا پایان تیرماه 1403 به عنوان ملک مازاد شناسایی کرده ایم.
دکتر بازیان با بیان اینکه تکالیف مربوط به مولدسازی در جریان است، اضافه کرد: راهبردهای این سازمان برای پنج سال آتی، شامل مولدسازی دارایی دولت، خصوصی سازی (واگذاری مالکیت و مدیریت بنگاه ها به بخش غیردولتی)، نظارت بر واگذاری های انجام یافته و صیانت از اموال مشمول واگذاری و نظارت بر واگذاری های بنگاه های تحت مالکیت نهادهای عمومی غیر دولتی با اولویت صندوق های بازنشستگی است.
این گزارش حاکی است که در این جلسه، گزارش هیات عامل در ارتباط با عملکرد سازمان خصوصی سازی برای سال مالی منتهی به 1402/12/29 توسط دکتر ابراهیم بازیان معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس سازمان ارائه شد.
همچنین در این جلسه، گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی در خصوص صورتهای مالی سازمان برای سال مالی منتهی به 1402/12/29 به استماع اعضای مجمع رسید.
در ادامه این جلسه، اعضای مجمع سازمان خصوصی سازی ضمن تایید صورتهای مالی سازمان، مجدداً سازمان حسابرسی را بعنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی سازمان خصوصی سازی انتخاب کردند و روزنامه ایران نیز بعنوان روزنامه کثیرالانتشار برای درج آگهی های رسمی سازمان انتخاب شد./
نظر دهید