سـرمایـه گـذاری برای تـولید
یکشنبه - 26 مرداد 1404
EN

ارزش افزوده سهام عدالت 60 درصد افزایش یافت

رئیس سازمان خصوصی سازی کشور از افزایش 60 درصدی ارزش افزوده اقتصادی سهام عدالت طی سال گذشته خبر داد.

رئیس سازمان خصوصی سازی کشور از افزایش 60 درصدی ارزش افزوده اقتصادی سهام عدالت طی سال گذشته خبر داد.

 

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا حیدری کرد زنگنه دیروز(یکشنبه) در حاشیه مراسم آغاز طرح واگذار سهام عدالت به نیروهای مسلح در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سهام هر خانواده 5 نفره که 5/2 میلیون تومان است و طی سال جاری با احتساب ارزش افزوده و سود سهام این رقم  به 4 میلیون تومان رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در مرحله اول واگذاری سهام عدالت به 5 میلیون نفری که از سوی کمیته امداد و سازمان بهزیستی معرفی شده و یا جزو رزمندگان فاقد شغل و درآمد بوده اند، سهام 14 شرکت بزرگ کشور واگذار شده است، افزود: در این واگذاری سهام شرکت‌هایی همچون صنایع مس، فولاد مبارکه، فولاد خوزستان و گل گهر و امثال آن که جزو شرکتهای بسیار سود ده کشور هستند به افراد یاد شده تعلق گرفت.

کرد زنگنه تصریح کرد: با ورود  این شرکت‌ها به بورس نه تنها شاخص های بورس افزایش یافت بلکه ارزش بورس کشور حدود 8 میلیارد دلار بالا رفت.

رئیس سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه حجم ارزش بورس با ورود این شرکت‌ها از 35 میلیارد دلار به 43 میلیارد دلار افزایش یافته است، گفت: جدا از افزایش ارزش افزوده سهامی که از طریق واگذاری این شرکت‌ها حاصل شده است از 2 هزار و 350 میلیارد تومان به رقمی معادل 3 هزار و 650 میلیارد تومان رسیده است.

معاون وزیر اقتصاد و دارایی ادامه داد: با اجرای  طرح واگذاری شرکت‌ها و کارخانه های بزرگ و سود ده کشور به بورس فقط ارزش سهام آنها بدون سودی که از واگذاری حاصل شده است، 50 درصد افزایش یافته و سودی معادل با 305 میلیارد تومان عاید شده است.

وی در پایان به کنارگذاشتن مقداری از سود حاصل از واگذاری شرکت‌های یاد شده برای شرکت‌های سرمایه‌گذاری و تعاونی در استان‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: با این وجود باز هم سودی معادل با 300 هزار تومان برای هر خانوار 5 نفره به دست آمده که با کسب 100 هزار تومان آن بابت قسط سال اول 10 ساله رقمی معادل با 200 هزار تومان به خانواده واگذار می گردد/

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1386/05/29 12:50
تنظیمات قالب