رئیس کل سازمان خصوصی سازی تاکید کرد؛
توقف رد دیون؛ کلید خصوصی سازی واقعی
رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: رد دیون که در دولت های نهم و دهم با حجم بالا انجام گرفت، در نهایت منجر به خسارت به بنگاه ها شد. اما این روند بواسطه سیاست های دولت تدبیر و امید متوقف و منجر به خصوصی سازی واقعی در دولت یازدهم شد.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و ایتالیا تاکید کرد؛
پایان واگذاری از طریق رددیون یکی از اقدامات برجسته دولت یازدهم
رییس اتاق بازرگانی ایران و ایتالیا گفت: پایان واگذاری از طریق رددیون یکی از اقدامات برجسته دولت یازدهم است.
صد روز، 100 اقدام
وزارت امور اقتصادی و دارایی به مدت صد روز، صد اقدام به سرانجام رسیده توسط این مجموعه را به اطلاع ملت شریف ایران می رساند.
۵ شرکت ۱۹ بهمن واگذار میشود
مشاور رئیس کل سازمان خصوصیسازی گفت: در روز ۱۹ بهمن ماه ۵ شرکت به ارزش ریالی ۵۰۰ میلیارد تومان واگذار خواهند شد.
حذف رد دیون؛ پادزهر دولت یازدهم در خصوصی سازی
عضو هیئت عامل سازمان خصوصی سازی گفت: با حذف رد دیون در دولت یازدهم به مسیر اصلی خود بازگشت و باعث افزایش بهره وری و رشد اشتغال در کشور شد.
آگهی مناقصه عمومی یک مرحله ای سازمان خصوصی سازی:
مناقصه عمومی خرید و نصب تجهیزات سخت افزاری
سازمان خصوصی سازی در نظر دارد در راستای اجرای پروژه ساماندهی سهام عدالت (سامانه الکترونیکی سهام عدالت) موضوع تصویب نامه شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی، مناقصه عمومی خرید و نصب تجهیزات سخت افزاری را از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت برگزار نماید.
مزایده سوم جایگاه های سوخت در راه است
مشاور سازمان خصوصی سازی از برگزاری سومین مزایده واگذاری جایگاه های سوخت در بیست و چهارم بهمن ماه خبر داد.
فروش 18462 میلیارد ریال سهم دولت در ۱۰ ماه
از ابتدای امسال تا پایان دیماه بالغ بر ۱۸ هزار و ۴۶۲ میلیارد ریال سهم دولتی در بورس، فرابورس و مزایده فروخته شده است.